psaltesattikis

Οικονομικές υποχρεώσεις τακτικών και αρωγών μελών

Εγγραφή εφάπαξ: 10€.
Ετήσια συνδρομή: 25€.
Προαιρετική ετήσια συνδρομή για αποστολή των «Ιεροψαλτικών Νέων»: 60€.
Η εφημεριδα των «Ιεροψαλτικών Νέων» είναι διμηνιαία προς 10 Ευρώ το φύλλο.

Για κάθε εισπραττόμενο ποσό, αποστέλλεται στον αποστολέα άμεσα, διάτρητη απόδειξη εισπράξεως.

 

 

 

psaltesattikis
psaltesattikis.gr psaltesattikis

 

 

 

Ύμνος Συνδέσμου Ιεροψαλτών Περιφέρειας Αττικής «Ρωμανός ο Μελωδός και Ιωάννης ο Δαμασκηνός».

Το video είναι από συναυλία του Συνδέσμου μας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς

 

Λύραν την πνευματοκίνητον τον μελωδόν της Εκκλησίας τον θείον Ρωμανόν τον Μελωδόν [χορός ιερών υμνωδών επαξίως υμνούμεν (δις)].
Την πηγήν της θείας γνώσεως της υμνωδίας τον κανόνα τον Ιωάννην τον Δαμασκηνόν [χορός ιερών υμνωδών επαξίως υμνούμεν (δις)].
Την δυάδα την θεόληπτον τας ηδυμόλπους αηδόνας τον Ρωμανόν και τον Δαμασκηνόν [χορός ιερών υμνωδών επαξίως υμνούμεν (δις)].

Επισκόπου Διονυσίου Ψαριανού

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δυνάμει των διατάξεων των άρθρων 10, 11 εδ. α΄, 12, 15 και 16 του Καταστατικού του Συνδέσμου, προσκαλούνται τα τακτικά εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου σε Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση, που θα λάβει χώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος οδού Αχαρνών (οδός Αχαρνών 113-117, Αθήνα, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος: Βικτώρια/Αττική), και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου, που θα λάβουν χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Ωδείου «ΦΟΡΜΙΓΞ»(οδός Κεφαλληνίας 75 και Αριστοτέλους, Αθήνα, Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος: Βικτώρια), την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 11.30΄ π.μ. (η Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση) και από ώρας 1.00΄ μ.μ. έως ώρας 6.00΄ μ.μ. (οι αρχαιρεσίες) ή, σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, στους ίδιους χώρους και τις ίδιες ώρες.
Τα θέματα ημερησίας διατάξεως της Γενικής Συνελεύσεως είναι τα ακόλουθα :

  1. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού περιόδων 24.2.2020 – 1.12.2021 και 2.12.2021 – 22.1.2022
  2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού περιόδων 24.2.2020 – 1.12.2021 και 2.12.2021 – 22.1.2022
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής Επιτροπής
  4. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη
  5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών προς ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου
  6. Λοιπά θέματα

Της Γενικής Συνελεύσεως θα προηγηθεί η ευλόγηση και κοπή της Αγιοβασιλειόπιτας του Συνδέσμου, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος οδού Αχαρνών, ώρα 11.00΄ π.μ.
Επισημαίνονται τα ακόλουθα :

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση και ψήφου έχουν τα τακτικά μέλη του Συνδέσμου, που έχουν εγγραφεί προ εξαμήνου τουλάχιστον, και, σε κάθε περίπτωση, τα τακτικά μέλη που είναι ταμιακώς εν τάξει τουλάχιστον μέχρι και το έτος 2021.
  2. Εν όψει τούτων, και δυνάμει ομοφώνου αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, οι κ.κ. συνάδελφοι, που οφείλουν ετήσιες συνδρομές πέραν της πενταετίας (ήτοι από του έτους 2016 και παλαιότερα) θα καταστούν ταμειακώς εν τάξει, εφ’ όσον καταβάλουν εφάπαξ το ποσό των πενήντα Ευρώ (50 €) μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2021 (επί τούτου, παρακαλούμε για την, κατά περίπτωση, σχετική επικοινωνία με τον Ταμία του Συνδέσμου μας κ. Γεώργιο Νικολαΐδη, τηλ. 6944290143 ή το τακτικό μέλος του Συνδέσμου και συνεργάτη μας κ. Απόστολο Ντέτσικα, τηλ. 6972027279 ή την αποστολή σχετικού μηνύματος στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συνδέσμου: psaltesattikis@gmail.com).
  3. Δικαίωμα υποψηφιότητας για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν τα ταμιακώς εν τάξει τακτικά μέλη, που έχουν εγγραφεί στον Σύνδεσμο τουλάχιστον προ έτους.
  4. Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 16 περ. γ΄ εδ. β΄ του Καταστατικού, «οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως στο Διοικητικό Συμβούλιο δεκαπέντε (15) τουλάχιστον ημέρες πριν την αναγραφόμενη στην πρόσκληση ημερομηνία των αρχαιρεσιών». Πρακτικά, τούτο σημαίνει, ότι οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή πρέπει να υποβληθούν προς το Διοικητικό Συμβούλιο, με συμπλήρωση και υπογραφή, από τον κατά περίπτωση ενδιαφερόμενο, της συνημμένης υπεύθυνης δηλώσεως του Ν. 1599 / 1986, είτε ταχυδρομικώς προς την διεύθυνση του Συνδέσμου (Ακαδημίας 95, Γραφείο 303, 3ος όροφος, Αθήνα Τ.Κ. 106 77), είτε δι’ αποστολής γραπτού ηλεκτρονικού μηνύματος προς την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συνδέσμου (psaltesattikis@gmail.com), το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 (καθώς η συμπλήρωση 15νθημέρου συμπίπτει ημέρα Σάββατο). Διευκρινίζεται, ότι σε περίπτωση υποβολής υποψηφιότητας, κατά τα ανωτέρω, ταχυδρομικώς, θα πρέπει η αναγραφόμενη στην σφραγίδα των ΕΛ.ΤΑ. ημερομηνία να μην είναι μεταγενέστερη της 10ης Ιανουαρίου 2022 (επί αυτού, θα υπάρξει και νεώτερη ενημέρωση).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ηλίας Κ. Ρεδιάδης - Τούμπας

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Σπυρίδων Ι. Καμπίτσης