psaltesattikis

Οικονομικές υποχρεώσεις τακτικών και αρωγών μελών

Εγγραφή εφάπαξ: 10€.
Ετήσια συνδρομή: 25€.
Προαιρετική ετήσια συνδρομή για αποστολή των «Ιεροψαλτικών Νέων»: 60€.
Η εφημεριδα των «Ιεροψαλτικών Νέων» είναι διμηνιαία προς 10 Ευρώ το φύλλο.

Για κάθε εισπραττόμενο ποσό, αποστέλλεται στον αποστολέα άμεσα, διάτρητη απόδειξη εισπράξεως.

 

 

 

psaltesattikis.gr psaltesattikis

 

 

 

Ύμνος Συνδέσμου Ιεροψαλτών Περιφέρειας Αττικής «Ρωμανός ο Μελωδός και Ιωάννης ο Δαμασκηνός».

Το video είναι από συναυλία του Συνδέσμου μας στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς

 

Λύραν την πνευματοκίνητον τον μελωδόν της Εκκλησίας τον θείον Ρωμανόν τον Μελωδόν [χορός ιερών υμνωδών επαξίως υμνούμεν (δις)].
Την πηγήν της θείας γνώσεως της υμνωδίας τον κανόνα τον Ιωάννην τον Δαμασκηνόν [χορός ιερών υμνωδών επαξίως υμνούμεν (δις)].
Την δυάδα την θεόληπτον τας ηδυμόλπους αηδόνας τον Ρωμανόν και τον Δαμασκηνόν [χορός ιερών υμνωδών επαξίως υμνούμεν (δις)].

Επισκόπου Διονυσίου Ψαριανού

 

 

 

 

psaltesattikis

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αθήνα, 9 Μαΐου 2022

ΑΑρ. Πρωτ. 8

Προς
τα τακτικά μέλη του
Συνδέσμου Ιεροψαλτών Περιφέρειας Αττικής
Ρωμανός ο Μελωδός και Ιωάννης ο Δαμασκηνός

Προσκαλούνται τα τακτικά εγγεγραμμένα μέλη του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Περιφέρειας Αττικής Ρωμανός ο Μελωδός και Ιωάννης ο Δαμασκηνός, σύμφωνα με αναλογική εφαρμογή των κατά περίπτωση διατάξεων του άρθρου 16 του Καταστατικού του Συνδέσμου, να παραστούν στην Αρχαιρεσιακή Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συνδέσμου μας στην επικείμενη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (ΟΜ.Σ.Ι.Ε.), στα Γραφεία του Συνδέσμου μας (Ακαδημίας 95 (3ος όροφος, γραφείο 303 – Αθήνα, Μετρό/Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος: Ομόνοια) την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 και ώρα 11.30΄ π.μ., άλλως, σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα, με μόνο θέμα ημερησίας διατάξεως το ακόλουθο:
«Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συνδέσμου στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος (ΟΜ.Σ.Ι.Ε.)»
Ευθύς αμέσως, μετά την λύση της Γενικής Συνελεύσεως, θα επακολουθήσει η ψηφοφορία, η οποία και θα διαρκέσει μέχρις ώρας 7.00΄ μ.μ.

Διευκρινίζεται, ότι:

  1. υποψήφιοι δύνανται να είναι τα τακτικά μέλη, που έχουν εγγραφεί στον Σύνδεσμο προ έτους τουλάχιστον, είναι ταμειακώς εν τάξει για το έτος 2021, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, έχουν ελεύθερη διαχείριση της περιουσίας τους, δεν στερούνται τα πολιτικά δικαιώματά τους, και δεν εμπίπτουν σε οποιαδήποτε από τις περιπτώσεις της υπό στοιχείο Δ (παρ. Β αρ. 1-5) συνημμένης ενημέρωσης-δήλωσης συγκατάθεσης για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων·
  2. προς τούτο, η υποβολή υποψηφιότητας (με υποχρεωτική αποστολή των συνημμένων στην παρούσα και ενυπογράφων: i) αιτήσεως και ii) ενημέρωσης-δήλωσης συγκατάθεσης για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων), θα γίνεται δεκτή από την Δευτέρα 23 Μαΐου 2022 έως την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 (της 15νθημέρου προβλεπόμενης προθεσμίας συμπίπτουσας ημέρα Σάββατο, ήτοι αργίας), είτε διά επιστολής του ενδιαφερομένου προς την ανωτέρω ταχυδρομική διεύθυνση του Συνδέσμου (σφραγίδα ΕΛ.ΤΑ. μέχρι 6.6.2022), είτε διά αποστολής σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος προς την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Συνδέσμου (psaltesattikis@gmail.com) μέχρις ώρας 6.00΄ μ.μ. της 6.6.2022, και πάντοτε υπό την αυστηρή προϋπόθεση, ότι ο ενδιαφερόμενος είναι ταμιακώς εν τάξει μέχρι το οικονομικό έτος 2021.

Σε περίπτωση υφισταμένων οικονομικών εκκρεμοτήτων, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα με τον Ταμία του Συνδέσμου μας κ. Γεώργιο Εμμ. Νικολαΐδη (τηλ. 6944290143) ή τον ορισθέντα, δυνάμει αποφάσεως του Δ.Σ. μας, αναπληρωτή αυτού, Έφορο κ. Απόστολο Θ. Ντέτσικα (τηλ. 6972027279).

Μπορείτε να δηλώσετε τη υποψηφιότητα σας ως Αντιπροσώπος στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες ανάδειξης συμπληρώνοντας την αίτηση που θα βρείτε εδώ (Αίτηση υποψηφιότητας).

Μπορείτε να δηλώσετε τη συγκατάθεση σας για τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που θα βρείτε (Αίτηση συγκατάθεσης).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Ηλίας Κ. Ρεδιάδης – Τούμπας                   Αθανάσιος Γ. Καψάλης